Lloguer, Al teu aire

- LLOGUER DE TOT L'ESPAI: A partir de 300€ INCLOU 50 coberts dins la païssa, accés a la zona office (barra) i exclusivitat per un sol grup, dins i fora. Els coberts extra, a partir de 50, es cobraran a 6€ els adults  y 5,5€ els nens.

- LLOGUER DEL CUBERT DINS LA PAÏSSA:  6€ per persona, INCLOU plat gran i petit, cuberts, copes, estovalles de roba i tovallons. Grups de com a mínim 10 persones. Nens 5.5€

- LLOGUER DEL CUBERT A L'AIRE LLIURE:  5€ per persona, INCLOU plats, got, cuberts i tovallons. Grups de com a mínim 10 persones.

- LLOGUER DE BARBACOES: 15€ Inclou la llenya, les graelles, plates i pinces. N'hi ha 3 de disponibles.

 Vosaltres hi poseu el menjar i us el prepareu. O si ho preferiu, us donem un cop de mà i us preparem unes amanides, patates, mongetes, el que us calgui.

L'horari en caps de setmana i festius a dins el local és: migdies entrada a les 12 i la sortida a les 6 de la tarda, nit entrada a les 20 i sortida a la 1. A l'exterior es pot accedir a partir de les 10 del matí. Per altres horaris, consulteu-nos.

L’horari entra setmana a convenir amb el client.

Torre de Casanova es reserva el dret de demanar una paga i senyal per tal de fer la reserva, 50,00€ per part del local i 100,00€ per a tot el local. Aquesta no serà retornada en cas d’anul·lació de la reserva per part del client.

Altres serveis:

  • Llista de la compra: Passa'ns un llistat del que et cal, et passem un pressupost i anem a comprar per a tu.
  • DJ
  • Animador infantil
  • Inflable
  • Fotògraf
  • Florista
  • Càtering

A Torre de Casanova t'oferim totes les opcions possibles per adaptar-nos a tu. Tenim una àmplia gama de serveis propis, la finca és un món de possibilitats i on no arribem nosaltres, t'acompanyem i t'aconsellem els serveis externs que més s'adaptin a tu.

 

Formulari de contacte

Tots els camps són obligatoris

Localització

On som?

Torre de Casanova, N141-C km 30.8

08180 Moià (Barcelona)

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos